Låt mig berätta er historia

Jag har alltid varit svag för det naturliga, det avslappnade och jag föredrar att fotografera i naturligt ljus, gärna utomhus. Detaljer och genuina känslor utan stela poseringar speglar min bildstil, det personliga och det som uttrycker just er. Jag gråter och skrattar och lever dagen tillsammans med er, samtidigt som jag fångar minnen att se tillbaka på för all framtid. Jag är en storyteller och levererar bilder från hela dagen så att ni ska få uppleva allt igen och igen. Sundsvall är min bas, men jag reser gärna i både Sverige och Norge, så avstånd är inga problem.

Bröllop

Paket från 14 900,-

Inklusive alla bilder högupplöst samt webbanpassat på miljövänligt USB i trä, levererat i en vacker linnebox tillsammans med omsorgsfullt valda print från dagen. Självklart är bilderna redigerade för att få den rätta madeleine-touchen. Ta kontakt för fullstäldig prislista.

Porträtt

Pris 3 990,- för 1 timmes fotografering.

Inklusive 50 bilder högupplöst samt webbanpassat, levererat i ett personligt onlinegalleri för nedladdning. Alla bilder levereras redigerade i min signaturlook och bildgalleriet kan självklart delas med nära och kära.

Vill ni boka fotografering?

Vad roligt! Ni når mig enklast genom att trycka på kontakt uppe i menyraden, eller om ni hellre föredrar det, säg hej direkt på kontakt@madeleineenglund.se

Jag vill så gärna höra lite mer om just er!