Fotograf, videograf eller grafisk formgivning? Låt mig berätta er historia

Jag har alltid varit svag för det naturliga, det avslappnade och föredrar att fotografera i naturligt ljus, gärna utomhus. Detaljer och genuina känslor utan stela poseringar speglar min bildstil, det personliga och det som uttrycker just er. Jag gråter, skrattar och lever stunden tillsammans med er samtidigt som jag fångar minnen att se tillbaka på för all framtid. Som komplement till bilderna erbjuder jag även videograf genom min andrefotograf. På så vis kan ni få allt förevigat även på film, utan att gå inte minste om några dyrbara ögonblick. Sundsvall är min bas, men jag reser gärna i både Sverige och Norge, så avstånd är inga problem.

Bröllopsfotografering

Paket från 14 900,-

Inklusive alla bilder högupplöst samt webbanpassat på miljövänligt USB i trä, levererat i en vacker linnebox tillsammans med omsorgsfullt valda print från dagen. Självklart är bilderna redigerade för att få den rätta madeleine-touchen. Ta kontakt för fullstäldig prislista och paketlösningar för fotograf + videograf.

Porträtt- & Familjefotografering 

Pris 3 990,- för 1 timmes fotografering.

Inklusive 50 bilder högupplöst samt webbanpassat, levererat i ett personligt onlinegalleri för nedladdning. Alla bilder levereras redigerade i min signaturlook och bildgalleriet kan självklart delas med nära och kära.

Företagsfotografering & Grafisk design

Ta kontakt för mer information

Jag har hjälpt företag med fotografering av klädkollektioner, skapat marknadsföringsbilder åt kommuner och fotograferat enhetliga porträttbilder hos stora IT-företag. Med min utbildning och mångåriga erfarenhet inom marknadsföring och grafisk design har jag även tagit fram grafiska profiler, logotyper och strategier som får företag att synas på rätt sätt i dagens brus. Ta kontakt för mer information, tillsammans skapar vi en plan som passar er!

Vill ni boka mig som fotograf eller ha hjälp med er marknadsföring?

Vad roligt! Jag har min bas i Sundsvall, men jag reser mer än gärna och besöker ofta familjen nere i Vämland, så tveka inte att höra av er.

Ni når mig enklast genom att trycka på kontakt uppe i menyraden, eller om ni hellre föredrar det, säg hej direkt på kontakt@madeleineenglund.se

Jag vill så gärna höra lite mer om just er och era planer!