Fotografen själv, frun bakom kameran!

Hej!

Madeleine Englund heter alltså jag, men kan förmodligen också gå under namnen tårfällaren eller entusiasten. Jag älskar bröllop. Allt som har med bröllop att göra. Och jag önskar att man fick gifta sig åtminstone var 5:e år. Ja, med samma man då förstås. Vigslar och tal når min svaga punkt och jag smågömmer mig ofta bakom kameran när tårarna bränner bakom ögonlocken. Perfekt att både få fotografera och ha täckmantel... man kan onekligen säga att jag är en känslomänniska ut i fingerspetsarna. Jag älskar det genuina, det personliga, alla detaljer. För mig är det här dagen ligger och det är också det jag förmedlar genom mina bilder – er, och det som gör er unika.

Jag är 34 år, mamma till två små barn, fru till min norrländska make och visst är det så att jag trivs lite extra bra då jag får fånga livets speciella stunder med min kamera. Bröllopsfotografering had me at hello för många år sedan, men jag erbjuder också familjefotografering, barnfotografering, gravidfotografering, boudoirfotografering och företagsfotografering. Hela faderullan med andra ord, där mina ledord alltid är avslappnat, genuint och personligt. Oavsett vilken typ av fotografering det gäller.

Vi bor uppe i Sundsvall sedan 2016, men jag är ursprungligen från Värmland och vi bodde i Oslo under nästan 10 år innan flyttlasset gick norröver, så man skulle kunna säga att jag har en fot både här och där. Med andra ord - tveka inte att säga hej om ni funderar på något. Ni når mig enklast på kontakt@madeleineenglund.se eller genom att klicka på fliken för kontakt här uppe i menyn.

Ps, vill ni lära känna mig lite bättre? Följ mig på Instagram, så ses vi i storys!

Stor kram!

Utvald bröllopsfotograf hos: