Bröllop vid Skuleberget | Fotograf Höga Kusten

Bröllop i Höga Kusten – jisses, vilken grej alltså! För 2 år sedan fotograferade jag ett fantastiskt bröllop vid Galtström, med ett riktigt sammansvetsat kompisgäng som hängt ihop sedan skoltiden. Här kan ni se mer av det bröllopet. När jag ett år senare fick ett mail av tärnan från galtströmsbröllopet som undrade om jag ville fotografera även deras bröllop gjorde jag glädjeskutt inombords. Fy tusan så roligt! En lördag alldeles i slutet av juni åkte jag och min andrefotograf upp till Skuleberget, hjärtat av Höga Kusten, för att få spendera dagen med K & V och deras nära och kära. Det blev verkligen en svårslagen dag ännu en gång, med massa skratt, kärlek, dans och konfettibomber, och en fyrhjulingstur upp på toppen av Skuleberget för first look och porträtt. Wow. Tack för att vi fick dela er dag!

Förberedelser, Vigsel & Middag – FriluftsByn vid foten av Skuleberget, Docksta i Höga Kusten.

Firstlook & Porträtt – Skuleberget, Docksta i Höga Kusten.

 

Fotograf Madeleine Englund, Fotograf Höga Kusten, Bröllopsfotograf Höga Kusten, Bröllopsfotograf Skuleberget

4 Kommentarer
 • Pernillaoktober 14, 2019 - 10:26 f m

  Ja WOW! Vilket häftigt bröllop och helt magiska bilder! När jag gifter mig, då måste du fotografera, så är det bara! 🙂SvaraAvbryt

  • Madeleineoktober 14, 2019 - 10:29 f m

   Men tack snälla!! Och jaaa, det gör jag SÅ gärna 🙂SvaraAvbryt

 • Patricia Sirbergseptember 15, 2020 - 5:22 e m

  Så underbara bilder 😍 vi har sagt om vi ska gifta oss så ska det va på Skuleberget SvaraAvbryt

  • Madeleineseptember 17, 2020 - 3:07 e m

   Ja det är helt magiskt så det gör ni rätt i tycker jag 🙂SvaraAvbryt