Bröllopsporträtt vid Tännforsen | Bröllopsfotograf Åre

Bröllop i Åre – Att jag är svag för stora vyer och mäktiga miljöer är förmodligen ingen nyhet. Älskar att det var just en norrlänning jag förälskade mig i för sisådär 10 år sedan, och att vi hamnade här uppe. När världens finaste och bästa vänner dessutom går och gifter sig i magiska Åre är det ju ingen tvekan om att det är just här, vid Sveriges största vattenfall Tännforsen, vi ska fota porträtten. Jisses, tror våra egna bröllopsporträtt på väggarna får ge vika för dessa, det är väl helt okej? Familj som familj, tänker jag <3

Vigsel – Åre gamla kyrka (jag hade äran att få vara tärna, iih! Grät som ett barn innan vigseln ens startat) – Åre, Jämtland

Porträtt – Tännforsen & Ett kalhygge längst vägen – Åre, Jämtland

 

Fotograf Madeleine Englund, Bröllopsfotograf Jämtland, Bröllopsfotograf Åre.