Bröllop vid idylliska Nävsta | Bröllopsfotograf Sundsvall

Att sommaren 2018 går till historien är det ingen tvekan om. Vilken värme vi haft, och vilken bröllopssäsong jag haft! Minns den där julilördagen då temperaturen stod på runt 30 grader och C och J sa ja till varandra som igår. Vilken dag det blev. Utsikten (ni kan ju tro att jag tjoade som en galning av entusiasm under porträttfotograferingen då de dramatiska molnen drog in, haha), kärleken och glädjen. Cecilia är själv fotograf och allt var så genomtänkt och vackert. Att de hade bröllopsfesten på samma ställe som jag och min man slog klackarna i taket med våra nära och kära för snart fem år sedan gör det såklart lite extra speciellt. Tack fina, fina ni för att vi fick dela eran dag!

Förberedelser – First Hotel Strand & Lyckliga Storgatan

Vigsel – Selångers kyrka, Sundsvall

Plats – Nävsta skola, Sundsvall

Videografsamarbete – Martin Ädel, se filmen här!

Inga kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *

Bröllop på Bergendal | Bröllopsfotograf Stockholm

Snart har det gått 1 år sedan dessa två lovebirds sa ja till varandra. De har en sån där kärlek man nästan kan ta på, och ger den där känslan av att man nästan vill gifta in sig på ett hörn, haha. Så himla härliga. Varma, spralliga och kära. Så glad att jag fick dela denna sensommardag med dom och deras nära och kära. Ett följe på 15 personer, varav 10 tärnor, bara en sån sak. Det händer ju inte varje sommar. De gifte sig dessutom i Indien några månader innan de hade sitt svenska bröllop och är det någon gång man önskat att man varit en fluga på väggen så är det ju där. Wow, vilken grej! Igen, tack fina E och J, ni är så jäkla fina!

Plats – Bergendal, Stockholm

Vigsel – Österåkers kyrka

Assistent & Second shooter – Bästa Sara Lyckeqvist

 

2 Kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *

 • Elin Pentakotaaugusti 16, 2018 - 4:38 e m

  Åh Madeleine! Vi är så oerhört tacksamma för att du förgyllde och förevigade vår oförglömliga dag med din närvaro och dina fantastiska foton! Varje gång jag tittar på bilderna blir jag pirrig och återupplever stunder från dagen. Om vi får för oss att gifta oss igen (haha men det kanske räcker med två gånger) så räkna med att vi hör av oss 😉 
  Och tack igen för ditt fina engagemang och din härliga personlighet. Jag upplever att vi klickade och vi blev genast trygga med att ha dig som vår bröllopsfotograf. Det kändes väldigt roligt och naturligt att stå framför kameran trots alla nerver som sprudlade inombords denna dag! 
  Många kramar Elin och Johan 
  <3SvaraAvbryt

  • Madeleineaugusti 24, 2018 - 4:47 e m

   Meen underbara ni, inget gör mig gladare! Jag är SÅ tacksam över att jag fick dela dagen (och vägen dit) med er, magisk på alla sätt och vis <3 Stora kramar på er båda!SvaraAvbryt

Bröllop på Norrvikens trädgårdar | Bröllopsfotograf Sundsvall

Förra året träffade jag helt underbara människor då jag fotograferade ett bröllop nere på Sofiero i Helsingborg, och hur glad tror ni inte jag blev när jag fick mail från brudens syster någon vecka senare, som undrade om jag var tillgänglig för deras bröllop också? Så himla roligt att få hänga med detta gäng igen. Kärleken mellan syster S och hennes M, som jag fotograferade på Norrvikens trädgårdar nere i Båstad, är verkligen unik. Bubblande, trygg och självklar. Jag låter bilderna tala för sig själv och tackar ännu en gång för att jag fick dela denna dag med er <3

Inga kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *

Bröllop bland slussarna | Bröllopsfotograf Värmland

Sommarens sista suck. Det låter kanske klyschigt men det var precis vad det var den där septemberlördagen då sommaren gick mot höst och vi fick riktigt härlig sensommarvärme hela dagen. Efter att ha åkt från mina föräldrar i Värmland på morgonkvisten mötte jag upp fina Jenny och Andreas med deras närmaste på Hotell Albert i Trollhättan, för förberedelser och first look. Jenny (och Andreas för den delen) är en sån där genomvarm människa som man bara älskar direkt. Och hur stora är oddsen att det visar sig att hon är uppvuxen bara ett par mil från där jag själv är uppvuxen. Så roligt! Vi fann verkligen varandra direkt och hade en helt galet härlig dag. Bröllopsporträtten efter vigseln togs både bland Trollhättans klassiska slussar och vid mysiga lusthuset innan middagen på Albert drog igång. Tack snälla fina ni för att jag fick dela denna dagen med er!

Inga kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *

Glittrande vinterbröllop | Bröllopsfotograf Dalarna

Ja, vart ska man börja? En helt galet vacker vinterdag begav jag mig till Vansbro, Dalarna för att föreviga dessa härliga skåningar dagen då de sa ja till varandra. Snön hängde sådär perfekt över träden och minusgraderna bet alldeles lagom i kinderna. Precis som brudparet hade hoppats på när de planerade sin dag, ett riktigt vinterbröllop. Och ja, vinterbröllop fick dom minsann. Det var en perfekt dag på alla vis och alla nära och kära tog emot mig med öppna armar. Älskar den delen, att få bli en del av brudparets dag, på riktigt. Inte bara som fotograf, men också som vän. Det är sannerligen en ynnest att få jobba som fotograf, bröllopsfotograf. Tänk alla fantastiska människor jag lärt känna genom åren som jag idag också får lov att kalla vänner!

 

Inga kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *

Vigsel på en fjälltopp | Bröllopsfotograf Vemdalen

Jag vet inte vad som fick tårarna att bränna mest bakom ögonlocken. De där magiska vyerna eller det faktum att Michaela och Ola skulle få gifta sig där uppe på fjällstoppen i Vemdalen, tillsammans med de allra närmaste vännerna och släkten. Skulle jag få gifta mig igen skulle det utan tvekan vara borgerligt uppe på ett fjäll… ja, med samma man då såklart ; ) Helt makalöst vackert. Att första snön dessutom började singla ner alldeles lagom tills vi var klara med porträtt och fick smita in i stugan blev verkligen pricken över i. Vilken dag. Tack för att jag fick dela denna upplevelse med er!

2 Kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *

Vingårdsbröllop på Flädie

Sensommarbröllop med fantastiska Anna och Simon och hela deras gäng, på Flädie Mat & Vingård nere i Skåne. Milslånga sandstränder, vingårdar och vänner som man vet att man kommer ha för alltid. Oslagbart på alla sätt. Är så glad över att jag fått lära känna dessa två. Deras kärlek går nästan att ta på och jag vet inte hur många gånger jag gömde mig bakom kameran och fällde en tår under denna dag. Förberedelser med champagne bokstavligt talat högt och lågt (se själva), Simons känslor utanpå kroppen när han fick se sin blivande fru för första fången påväg mot altaret (dagens bästa) och alla magiska stunder under dagen (hoppas ni orkar scrolla). Igen, tack fina ni för att jag fick vara en del av allt det här!

 

Inga kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *

Bröllop i Galtström – Bröllopsfotograf Sundsvall

Så kom äntligen den där riktiga sommarvärmen sådär i mitten på juli, som vi väntat i år, och jag fick äran att vara en del av Sara och Kristians fantastiska bröllop vid Galtströms Bruk. Det ligger sådär löjligt idylliskt utanför Sundsvall och var faktiskt ett av alternativen då jag och min egen man skulle gifta oss för 3 år sedan. Världens gulligaste kyrka, en liten tågräls, ängar, det gamla bruket och så havet som ligger alldeles runt hörnet. Som gjorde för bröllop!  Älskar att de tänkt till med detaljerna under dagen, den pimpade bröllopscykeln som tog dom från kyrkan till festen, efternamnet Ek som var genomgående tema vid dukningen och ett rakt igenom supergenuint bröllop med massa skratt och tårar – tack snälla för att jag fick dela eran dag!

 

 

Inga kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *

Gravidfotografering – Fotograf Sundsvall

Bröllopssäsongen har inte riktigt hunnit dra igång för i år, men desto mer tid att hänga med såna här härliga tjejer. Vi körde gravidfotografering i decemberfrost uppe vid Sidsjö, Sundsvall. En riktig pärla nära city.

 

Inga kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *

Fjällbröllop – Bröllopsfotograf Sälen

Sommarens sista bröllop, just i övergången från sensommar till höst. Så glad att jag fick äran att föreviga det uppe i fjällen. De hade ett genomgående tema av vintage, med gulddetaljer och andra hösttoner och allt kändes så välplanerat och genuint. Sälen har tidigare varit en typisk vinterdestination för mig, men efter denna dag åkte det rakt upp på höstfavoritlistan och förtjänar ett besök varje år!

Inga kommentarer
Skriv en kommentar...

Din epost blir aldrig publicerad eller delad. Obligatoriskt *